cégünk története

Üdvözöljük a FORRÁS VIZIKÖZMŰ ELLÁTÓ KFT. honlapján.

1991-ben alapítottuk vállalkozásunkat azzal a célkitűzéssel, hogy kiváló minőségű vízszivattyúk és vízellátási megoldásokkal szolgáljuk ki ügyfeleinket. Az évtizedek során szilárd kapcsolatot építettünk ki az iparág dániai vezető vállalatával, a GRUNDFOS-szal, akiknek szakkereskedő partnere lettünk. Örömmel szolgáljuk ki üzletfeleinket az általunk kínált innovatív termékekkel és kiváló szaktudással. Társaságunk 1995-től 100%-os hazai tulajdonba került.

Fűtés-hűtés, vízellátás, szennyvízkezelés és vízkezelés terén kínált termékeink magas színvonalúak és megbízhatóak. A folyamatosan fejlődő technológiáknak és iparági trendeknek való folyamatos alkalmazkodással biztosítjuk, hogy ügyfeleink mindig a legújabb és leginkább energia-hatékony vízkezelési megoldásokat kapják.

Mindig készen állunk, hogy több évtizedes tapasztalatunkkal segítsük Önt. Vállalatunk küldetése az, hogy elősegítse az értékes és fenntartható vízforrások kezelését és védelmét, és ezt a küldetést minden nap szívünkön viseljük.

Köszönjük, hogy érdeklődik a FORRÁS Viziközmű ellátó Kft. iránt. Bízunk benne, hogy hamarosan Ön is csatlakozik elégedett ügyfeleink táborához, és mi segíthetünk az Ön vízkezelési és szivattyúzási igényeinek kielégítésében.   

 Forrás Kft, a szivattyúk megbízható FORRÁSa!