cégünk története

Üdvözöljük az idén 31 éves Forrás Kft. honlapján

A FORRÁS Víziközmű Ellátó Kft.-t 1991-ben alapította 13 vízközmű cég, egy külföldi, valamint két magyar magánszemély, a tagi közműcégek folyamatos ellátásának biztosítására. A társaság kezdetben szerelvények, öntvények és idomok kis- és nagykereskedelmével, importjával foglalkozott. Később a Grundfos cég egyik legnagyobb hazai szakkereskedői partnerévé vált. A társaság 1995-től 100%-os hazai tulajdonba került.

A termékpalettánkon megtalálhatók az import és hazai beszerzésű Danfoss és Hawle tolózárak, elzáró szerelvények, Socla golyós és rugós visszacsapó szelepek, valamint Oreg pillangó szelepek. Ezek mellett kedvező árú nyomáscsökkentő szelepek importját is vállaljuk. Raktárunkban különböző öntvényidomokat, akna-fedlapokat, valamint tűzcsapokat és ejektoros közkutakat is tartunk, melyekből megrendelésre nagyobb mennyiséget is rövid határidővel szállítunk.

Szivattyú webáruházunkban kizárólag a megbízható, megfelelő szerviz-tapasztalattal és háttérrel rendelkező európai és ázsiai gyártók termékeit forgalmazzuk, hogy minél inkább elkerülhessük a kellemetlenségeket.

Munkatársaink a vízellátás, csatornázás és ipari szivattyútechnika területén megszerzett két és fél évtizedes tapasztalattal várják érdeklődésüket, hogy az igényeiknek legmegfelelőbb megoldást ajánlhassák ügyfeleinknek.

Forrás Kft, a szivattyúk megbízható FORRÁSa!